Algemene ledenvergadering 2020

Geplaatst op 09-02-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-02-09-alv-1

Op zondag 9 februari werd onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Ondanks storm Ciara was een behoorlijk aantal leden naar Brasserie Laag Kanje in Maarn gekomen.

De agenda bevatte de 'standaard' onderwerpen, zoals het jaarverslag, de jaarrekening, de planning en de begroting. Deze punten konden vlot worden behandeld. Na het formele gedeelte werden nog speldjes uitgereikt aan jubilarissen, die 25 of 35 jaar lid zijn. En ten slotte werd Gertjan van de Klashorst verrast met de oorkonde en wisselbeker van de Member of the Year.

In een volgende TRaffic verschijnt een uitgebreid verslag met foto's.

2020-02-09-alv-2


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.