Digitaal TRCH Archief beschikbaar

Geplaatst op 04-03-2024  -  Categorie: Nieuws TRCH

2024-03-04-online-archief

Vanaf 4 maart 2024 is het Digitaal TRCH Archief beschikbaar voor onze leden. In het archief vind je alle tot nu toe gepubliceerde TRaffics, maar ook technische data, fabrieksdocumenten en andere interessante informatie. We zijn nog volop items aan het toevoegen dus het Digitaal Archief breidt nog uit.

Je kunt er niet zomaar in. Je moet je eerst registreren. De instructie hiervoor en andere informatie over hoe je met het Digitaal TRCH Archief kunt omgaan vind je met onderstaande knop.

Veel plezier met het raadplegen en lezen van de Archiefstukken!

Instructie Digitaal Archief 


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.