FEHAC Historisch Mobiel Erfgoed Register

Geplaatst op 15-12-2023  -  Categorie: Nieuws TRCH

2023-12-15-fehac-roadshow-mer

Op woensdag 13 december 2023 hebben Peter Meiboom en Edward van Ewijk in Bunnik de bijeenkomst bijgewoond over de ontwikkelingen rond de bouw van het Historisch Mobiel Erfgoed Register (HMER).

Tijdens deze interactieve roadshow is uitgelegd waarom zo’n register belangrijk is. Enerzijds is het belangrijk voor de politieke besluitvorming, anderzijds kunnen voertuigen van leden van bij de FEHAC aangesloten clubs de status ‘erkend’ erfgoed krijgen. Veel vragen en discussies over de anonimiteit van de informatie in het register. Er is nog een lange weg te gaan maar de start lijkt veelbelovend! We houden je op de hoogte.


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.