Geslaagd M&G Weekend

Geplaatst op 13-10-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

2021-10-13-meet-greet-groepsfoto

Afgelopen weekend, 8-10 oktober, waren wij met zo’n 80 clubleden bijeen in Exloo, Drenthe, voor de jaarlijkse ‘Meet & Greet’ van onze club.

Zoals de naam al zegt, een gezellige bijeenkomst van TRCH leden uit alle regio’s en hoeken van het land. De meeste deelnemers kwamen op de vrijdagmiddag al aanrijden, zodat het een volledig weekend is geworden. Goed hotel met een ‘eigen’ terras met alle TR’s erbij, lekker gegeten en mooie ritten gereden. En dat alles bij prachtig weer. We hebben het verdiend……

Meer over de ‘Meet & Greet’ in de volgende TRaffic.

Fotoalbum M&G 2021                Compilatie M&G 2021


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.