Geslaagde TR Brabant Rit

Geplaatst op 13-05-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

2021-05-13-trbr-3

Op zaterdag 8 mei is – volledig coronaproof – de TR Brabant Rit verreden. Een kleine dertig equipes verzamelden zich bij Korenmolen de Hoop in Bavel, waar een ‘koffie to go’ werd uitgereikt.
Vanaf 10.00 uur konden de deelnemers van start voor het ochtendtraject, dat bestond uit vier onderdelen: bol-pijl, pijlen kortste route, bol-pijl en pijlen-punten kortste route.
Terug bij de molen werden lunchpakketjes uitgereikt, die op minimaal anderhalve meter van elkaar konden worden verorberd. Helaas was het intussen gaan regenen, maar onder de grote parasols kon iedereen toch redelijk droog zitten.
Het middagtraject bestond eveneens uit vier onderdelen: bol-pijl, punten kortste route, ingetekende lijn (met een stukje visgraat) en pijlen kortste route. Allemaal niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk.
Onderweg konden met het juist beantwoorden van vragen en het noteren van routecontrole bordjes punten worden verdiend, zodat na afloop een klassement kon worden opgemaakt. Gelukkig was tijdens de prijsuitreiking de zon weer gaan schijnen en kon iedereen terugkijken op een geslaagde dag.

2021-05-13-trbr-12021-05-13-trbr-2


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.