Gezocht: prijzen TRCH

Geplaatst op 31-01-2022  -  Categorie: Nieuws TRCH

2022-01-31-digitale-vitrine

Onze archivaris doet de volgende oproep:

Beste TRCH leden,

Graag zou ik in contact willen komen met leden die in het bezit zijn van prijzen die door de TRCH, of haar regio’s, in de loop der jaren 'gewonnen' en/of 'verdiend' zijn.

Dit kan zijn bij evenementen georganiseerd door andere organisaties of door de TRCH zelf. Ook persoonlijke prijzen die mogelijk belangrijk zijn voor het TRCH Archief zijn welkom.

Mocht je zelf niets hebben, misschien weet je iemand die een dergelijke prijs heeft die waardevol kan zijn voor de TRCH. Ook dan ontvang ik graag een berichtje.

De Archivaris (siravihcra.[antispam].@trclub.nl)


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.