Nagenieten lusTRum

Geplaatst op 10-07-2023  -  Categorie: Nieuws TRCH

lustrum-logo-72ppi 2

Party is over, maar wat een gezellig weekend was dit
Wat hebben we allemaal genoten van het lustrumfeest. Samen met jullie is het een heerlijk evenement geweest waar we met veel plezier en warmte op terugkijken.

Wat een heerlijk weekend….
De bosrijke omgeving, de ontvangst, de ballonnen en vlaggen, de vrolijke en gezellige mensen en de ontspannen sfeer, de vele schitterende TR’s uit binnen en buitenland, de goodiebags, het rallyschild, het routeboek met tourritten, de mooie routes door dorpjes en stadjes, het heerlijke eten, het dinerbuffet en de BBQ, het heerlijke ontbijt, de geweldige muziek van de Why, The Passengers en de Buskin’ Belters, de heerlijke High Tea en de toplocatie van het evenement. Het waren stuk voor stuk mooie ingrediënten voor een fantastisch weekend…

We danken alle deelnemers heel hartelijk voor hun komst
Zonder jullie en de sponsoren was dit weekend niet mogelijk geweest. Bijzondere dank aan de sponsoren: Joop Stolze Classic Cars, Torendruk, Steijn Sportscars Taxaties en Hotel Mennorode. Als organisatie hadden we vooraf alleen maar kunnen dromen dat jullie met zovelen zouden komen. Zo’n 250 TR’s bezochten het lustrum, hebben we er ooit meer gehad op een meeting? Er zijn nieuwe vrienden gemaakt en herinneringen uit het verleden opgehaald met oude bekenden.

Heerlijk nagenieten
Er zijn erg veel foto’s gemaakt en zelfs een drone film, dit alles is op de lustrumwebsite te bekijken. We zijn nog op zoek naar foto’s van de tourritten onderweg. Heb je zelf fotomateriaal? Hoe leuk is het als je dat wilt delen met de andere TRCH leden? Mail je foto’s naar 05hcrt.[antispam].@trclub.nl.

Geniet heerlijk nog even na van het lustrumfeest. Op naar het volgende lustrum!

Het lustrum team
Willem van der Mast, Peter Meiboom, Hans Visser, Henk Dibbets, Mathieu Colnot en Jan van Asperen

Foto's en video lusTRum


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.