Team of the Year Award 2020

Geplaatst op 05-03-2021  -  Categorie: Nieuws TRCH

Zoals elk jaar kennen we ook dit jaar de Award 'member of the Year' voor het jaar 2020. Dit jaar wordt het een speciale Award namelijk 'Team of the Year'. Er zijn meerdere mensen die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben verricht. De gewoonte is de Award uit te reiken op de ALV. Omdat het onduidelijk is wanneer die gaat plaatsvinden en we deze Award niet maanden na 2020 willen uitreiken, hebben we voor een speciale wijze van bekendmaking gekozen. We doen dat op een multimediale wijze. Wil je weten wie deel uitmaakt van het 'Team of the Year' klik dan hier en bekijk het filmpje

Frank Schaap
Voorzitter


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.