Terugblik Kleintje Maus

Geplaatst op 28-09-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-09-28-terugblik-mmg

Afgelopen zaterdag 26 september is vanuit Woudenberg de alweer 22ste editie van de ‘Memorial Maus Gatsonides’ verreden. Dit jaar vanwege alle coronarestricties een ‘Kleintje Maus’, maar hij was toch zeer geslaagd, mede dankzij het juiste gedrag van de deelnemers. En het was zeker niet minder ‘klein’ wat aantal deelnemers, uitdaging en gezelligheid betreft. Met op het laatste moment nog een paar afzeggingen, juist vanwege de coronabeperkingen, stonden er uiteindelijk 38 equipes aan de start.

Het weer was ons goed gezind. De meeste TR’s reden lekker open over een mooie en uitdagende route op basis van diverse kaartleessystemen. Na de finish was er een aangepaste prijsuitreiking, met een drankje in de hand, buiten in de frisse lucht. De deelnemers waren tevreden; ze hebben een leuke rally gereden en kunnen allemaal zeggen “we waren erbij, toen bij Kleintje Maus…..”.

Winnaars van deze 22ste editie zijn geworden:
* Instapklasse: Jan Hartog en Noa Hartog
* Toerklasse: Marcel Bouwmeester en Gea Bouwmeester
* Sportklasse: Jack Emmelot en Brigitte Haket

Een volledig verslag volgt later, maar via onderstaande links kunnen nu al de uitslagen en de foto’s worden bekeken.

Bekijk de uitslagen Bekijk de foto's


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.