TRaffic nummer 217 is verschenen

Geplaatst op 30-03-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-03-30-traffic-217

In dit nummer van maart 2020 - onder hernieuwde redactie van Jan Wittebol - vind je onder andere een kleurrijk verslag over het Circuit des Remparts in Angoulême in Frankrijk, een bijzonder stratencircuit over de oude stadswallen van de stad. In TR Andere Tijden een mooi verhaal over PKV 374, die onlangs werd geveild voor een opmerkelijk bedrag. Verder wordt teruggeblikt op een aantal (regio)activiteiten in het najaar van 2019. En ook de techniek komt aan bod, zoals elektronische stuurbekrachtiging, autolakken en een trekhaak onder een TR6.
En dit is nog maar een selectie uit het dikke nummer, dus veel leesplezier!


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.