TRaffic nummer 218 is verschenen

Geplaatst op 18-05-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-05-18-traffic-218

Dit nummer van mei 2020 staat voor een groot deel in het teken van de Coronacrisis. Er gebeurt niet veel meer in de club, dus er valt ook niet veel over te schrijven. Toch valt er gelukkig nog wel wat te lezen. Zoals een verhaal van Wayne Scott over de SLR TR4, met veel mooie foto’s. Uit de oude doos een verslag van de Champagne Tour 1998. Vanuit de regio’s zijn toch nog enkele rittenverhalen ontvangen, en in de rubriek Techniek gaat het over het plaatsen van een elektronische toerenteller in een TR6.
En dit is nog maar een selectie uit het - helaas iets dunnere - nummer, dus veel leesplezier!


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.