TRaffic nummer 219 is verschenen

Geplaatst op 12-08-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-08-12-traffic-219

Dit nummer van juli 2020 is een USA-special TRaffic geworden, met artikelen over Kas Kastner, Joe Alexander en - in de rubriek Andere Tijden TR - de nalatenschap van Pete Snell.
Onze voorzitter vertelt over de recente bestuurswijzigingen en de nieuwe secretaris stelt zicht voor.
De rubriek Techniek gaat onder andere over het programmeren van een 123-ontsteking voor een TR6. In deze rubriek ook een nieuw onderdeel: Knackered. Kijk op pagina 55 om te zien wat dat betekent.
En corona of geen corona, er zijn voldoende artikelen en foto’s aangeleverd door diverse leden om er weer een dik nummer van te maken, dus veel leesplezier!


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.