TRaffic nummer 220 is verschenen

Geplaatst op 14-10-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-10-14-traffic-220

Dit nummer van oktober 2020 bevat - door de vele bijdragen van leden - de maximum capaciteit van 68 pagina’s. Ondanks corona is de afgelopen maanden genoeg gebeurd op het gebied van ritten en tochten, hoewel vaak in aangepaste vorm. Het blad staat vol met verslagen. Zeer lezenswaardig is het verslag van een roadtrip van 20 cols i.p.v. 11 steden.
In Andere Tijden TR staat deel 1 van het verhaal van Bob Johns, een in Duitsland gestationeerde militair in de jaren 50. En de rubriek Techniek gaat onder andere over het bevestigen van gasveren op de motorkap.
En dit is nog maar een selectie uit het dikke nummer, dus veel leesplezier!


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.