Vestingstedenroute gelanceerd

Geplaatst op 12-07-2020  -  Categorie: Nieuws TRCH

2020-07-11-vestingstedenroute

Op 10 juli is de website Vestingstedenroute.nl gelanceerd. Het is een initiatief van de KNAC en de Nederlandse Vereniging van Vestingsteden. De gedachte achter deze samenwerking is om vestingsteden te verbinden via een speciaal samengestelde toeristische autoroute en daarmee meerwaarde te bieden voor de omgeving, de erfgoedparels en de horeca.

De Zuiderwaterlinieroute is de eerste route die is voortgekomen uit deze samenwerking. De route leidt in vier etappes langs elf Brabantse vestingsteden en talloze forten, kastelen, schansen en vestingwallen. De vier mooie autoroutes voeren je langs pittoreske dorpjes, door mooie natuurgebieden en langs rustige rivieren in Noord-Brabant.

De routes zijn een ideaal uitje voor mensen die met hun auto of motorfiets op vakantie willen in eigen land. Ze zijn gratis en gemakkelijk op verschillende manieren te downloaden via de website www.vestingstedenroute.nl. Ook kan een boekje worden besteld.


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.