Memorial Maus Gatsonides

De M.M.G. is sinds 1999 de jaarlijkse clubrally van de TR Club Holland.

De naam van de rally is verbonden met de in 1998 overleden Maus Gatsonides. Maus Gatsonides was Nederlands bekendste rallyrijder. Overigens niet alleen in een Triumph TR, maar ook in andere, meestal Engelse merken zoals Ford. Hij won in 1953 met een Ford Zephyr de Rally van Monte Carlo. In 1939 reed hij al de rally Luik-Rome-Luik. Daarnaast heeft hij ontzettend veel betekend voor de Triumph TR in Nederland. Zo was hij fabrieksrallyrijder voor de Standard-Triumph fabriek in de jaren 50, oprichter van de eerste Nederlandse TR-club en was jaren lang erelid van onze eigen TRCH. Kortom, een man om te eren met een ‘eigen’ rally.

De opzet van de ‘Memorial Maus Gatsonides’ is om het op een gezellige manier maar zeker ook heel sportief deel te nemen aan een echte klassieke rit. Er kan bij voorkeur worden deelgenomen in een Triumph. Sta je echter even met je Triumph stil en heb je ook nog bijvoorbeeld die mooie Jaguar of MG in de garage staan, natuurlijk gewoon inschrijven. Je kunt inschrijven in de Sportklasse, voor de meer ervaren equipe, of in de Toerklasse voor de wat minder fanatieke deelnemers of in de ‘Instapklasse’ voor de echt beginnende equipes. De rit zelf wordt ieder jaar weer uitgezet door een professioneel team van uitzetters. 

gatso-1954
 
mmg-org-02
gatso-02
gatso-03
 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.