Memorial Maus Gatsonides

M.M.G. Organisatie

Sinds 1999 wordt jaarlijks de MMG georganiseerd door een aantal leden van de TRCH. In overleg met het bestuur en de wedstrijdorganisatie zorgen voor de aankleding van de lokatie en het parkeren bij de lokatie. Ook maken zij afspraken met de horeca bij de lokatie.
De organisatie van de wedstrijd zelf is in handen van professionele uitzetters van klassieke rally's. Dit jaar is dat de stichting Wegkruisers.
Het evenement valt direct onder de verantwoordelijkheid van het TRCH-bestuur. 

Uiteraard werken er een aantal vrijwilligers mee op de dag zelf om dit evenement weer succesvol te maken.

Heb je vragen over de MMG of wil je iets betekenen in de organisatie van de MMG of op de dag zelf meehelpen, neem dan contact op met de evenementencoördinator gmm.[antispam].@trclub.nl

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.