Memorial Maus Gatsonides

24e Memorial Maus Gatsonides in de Brabantse Kempen

mmg-rallyschild-2022

Na een gedegen voorbereiding was het dan eindelijk zaterdag 24 september. Gelukkig hebben we, organisatie MMG, geen enkele tegenslag of moeilijkheid ondervonden in aanloop naar ‘de’ dag. De locatie was een schot in de roos, “Komaen”, jullie waren geweldig!
De dag begon voor ons erg vroeg, zaken klaarzetten, spullen op hun plekkie, rekenkamer, ontvangsttafel etc. Het ging allemaal van een leien dakkie! Dank nog aan de vrijwilligers, ook jullie waren geweldig.

Rond 8:15 uur druppelden de regen en de deelnemers binnen, de documentencontrole liep gesmeerd, de ontvangst met koffie en een lekkernij was zalig. Leuk om veel bekenden weer te zien, maar zeker ook leuk dat er toch weer een aantal nieuwelingen bij waren die het rallyavontuur willen aangaan. De instapklasse is duidelijk een schot in de roos, Jaap zijn kindje gaat in ieder geval niet verloren!

Rond 8:45 uur de uitleg van de Wegkruisers en kort hierop ging nummer 1, Brigitte en Jack, van start. Na hen volgden er nog 38.
’s Ochtends bleef het maar miezeren wat ik eigenlijk wel mooi vond. In de route waren wat stukken onverhard opgenomen, de modder op onze TR’utjes zorgde ervoor dat ze er als ‘echte’ rallyauto’s uitzagen.

’s Middags was het droog en ging bij enkelen het dak eraf, een stekend zonnetje bleef achterwege maar lekker was het wel. Het middaggedeelte was een waar feest, schitterende route met prachtige weggetjes, hele fijne instinkers maar bovenal heel veel lol.

In de namiddag druppelden de deelnemers en de regen weer binnen, iedereen met een grote lach op de mond, het was genieten geweest. De voorlopige uitslag bleek ook de definitieve te zijn dus kort hierop om 17:15 uur de prijsuitreiking. Elke klasse een 3e, 2e en 1e plaats, zie ook onderaan. Na de prijsuitreiking het overweldig heerlijke Brabantse streekbuffet, zalig.
Rond 20:00 uur ging eenieder weer huiswaarts, volgens mij met een voldaan gevoel.

Ik dank alle deelnemers en vrijwilligers voor hun aanwezigheid, sportieve gedrag, inzet, maar bovenal voor de ongedwongen sfeer die de dag zo mooi maakte.

Op naar de 25ste Memorial Maus Gatsonides.

Groet,
Ed

Winnaars van deze 24ste editie zijn geworden:
* Instapklasse: Sander Prinsen en Kick Prinsen
* Toerklasse: Bob Steetskamp en Michiel Steetskamp
* Sportklasse: Jan de Beus en Thijs de Beus

De volledige uitslag en de foto's zijn via onderstaande knoppen te bekijken.

Uitslag MMG 2022         Foto's MMG 2022

 

Sportklasse:

1 Jan de Beus - Thijs de Beus
2 Jan Willem Cornelissen - Arthur Denzler
2 Henk Dinkelberg - Floris Dinkelberg

2022-1e-prijs-sportklasse
2022-2e-prijs-sportklasse
2022-3e-prijs-sportklasse

Toerklasse:

1 Bob Steetskamp - Michiel Steetskamp
2 Henk de Best - Bart Cornelissen
3 Frank Rieck - Gédo Kuiper

2022-1e-prijs-toerklasse
2022-2e-prijs-toerklasse
2022-3e-prijs-toerklasse

Instapklasse:

1 Sander Prinsen - Kick Prinsen
2 Joost ten Bruggencate - matthijs ten Bruggencate
3 Henk Struiwigh - Quini Struiwigh

2022-1e-prijs-instapklasse
2022-2e-prijs-instapklasse
2022-3e-prijs-instapklasse
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.