Meet & Greet op kookpunt

Geplaatst op 21-06-2022  -  Categorie: Nieuws TRCH

nb-2022-06-21-verslag-meet-greet

Als je een Meet & Greet gaat plannen dan hoop je op een beetje mooi weer. Nou dat is de Limburgers gelukt. In het weekend van 18 en 19 juni zijn zo’n 70 leden, bijna allemaal met vrouw of man bijeengekomen in Maastricht op de jaarlijkse zomermeeting. Vrijdagavond arriveren de meesten al, zaterdagmorgen komen er nog een aantal en ook de dagjesbezoekers melden zich.
Nou zou je denken dat het met zomerse temperaturen van 37 graden een feest is, maar het blijkt toch voor sommigen noodweer te zijn. Hoe hou je je hoofd koel in een cabrio met die temperaturen? Veel drinken, zonnecrème smeren en je hoofd bedekken. Niet zeuren, regen is veel erger!

Lees hier het volledige verslag

Bekijk de foto's


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.