TRCH Revival meeting 19 mei

Geplaatst op 03-03-2024  -  Categorie: Nieuws TRCH

2e-tr-meeting-01

Waar was jij op zaterdag 8 juni 1974?

50 Jaar geleden organiseerde de TRCH haar eerste TR-meeting, bij het K.M.T. (Katholiek Militair Tehuis) Ermelo.

We vieren dit heugelijke feit in 2024 met een TR-meeting op dezelfde locatie.
In tegenstelling tot het slechte weer van de dag 50 jaar geleden belooft het op de Eerste Pinksterdag 19 mei, tijdens de revival van de 1e TR-Meeting, mooi weer te worden.
Dus trek je broek met wijde pijpen weer aan en kom langs.

Locatie: Het Muzenhof, Leuvenumseweg 66, 2852 AS Ermelo

Het programma van deze lustrumdag is als volgt:

Vanaf 10:00 uur ontvangst met koffie en Ermelo’s gebak. Daarna gezellig samen zijn, oude verhalen ophalen en TR’s bekijken. Rond 12:30 uur een gezamenlijke lunch en, voor wie daarvoor in is, organiseren we daarna een korte rondrit door de prachtige omgeving van de Veluwe. E.e.a. wordt die gezellige dag gelardeerd met foto’s en films uit de beginjaren van de TRCH die oude tijden doen herleven. Het verwachte einde zal rond 16:00 uur zijn.

Het is wel noodzakelijk vooraf te reserveren, ga hiervoor naar de speciale Revival TR Meeting pagina. De kosten bedragen € 15,00 p.p. (inclusief lunch). Inschrijven kan tot en met 10 mei a.s.

Alle clubleden zijn natuurlijk welkom! Was je 50 jaar geleden ook aanwezig op de 1e TR-meeting dan zien we je zeker graag op deze bijzondere dag komen.


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.