Memorial Maus Gatsonides

 

26e Memorial Maus Gatsonides in Overijssel

Zoals elk jaar organiseren we op de laatste zaterdag van september onze Club ‘Rally’. Deze 26e Memorial Maus Gatsonides gaan we verrijden op zaterdag 28 september in het prachtige gebied rond Markelo in Overijssel.

Markelo ligt in de landstreek Twente in het oosten van Nederland Het landschap rondom het dorp is glooiend tot een hoogte van ruim 40 meter. Markelo wordt ook wel 'Dorp van de Vijf Heuvels' genoemd. Het dankt deze naam aan het feit dat het tussen vijf heuvels gesitueerd is: de Markelose Berg, De Hulpe, Herikerberg, Friezenberg en Kattenberg.

Door de beperkte bebouwing en de vele natuur is het een prachtig gebied om een Rittensport rally uit te zetten.  De Wegkruisers hebben dan ook met plezier voor ons uitdagende etappes uitgezet. De vergunningen worden aangevraagd en we zijn volop bezig met de invulling van de dag.

Start, lunch en finish is bij Herberg de Pot, Potdijk 9 te Markelo. De uitstraling van de Herberg past goed bij het landelijke karakter van Twente en we hebben er voldoende ruimte. Voor de rijders die er een gezellig weekend van willen maken… Er is een ruim aanbod van hotels en B&B’s in de omgeving. 

Ook dit jaar kun je voor de MMG inschrijven in de Sportklasse, de Tourklasse voor de minder ervaren rijders en de Instapklasse voor de beginnende rittenrijders.

Naast de echte MMG organiseren we ook weer een MMG Recreatierit, speciaal voor diegene welke minder competitief zijn ingesteld en die zo de gelegenheid krijgen deze mooie rit te rijden in het prachtige gebied rond Markelo in Overijssel. Gewoon lekker toeren in je TR in het gebied van de 'Maus' en over wegen waar straks de wedstrijdrijders van de MMG ook zullen komen. Een relaxte rit met wat vragen en opdrachten zodat ook hier een (kleine) vorm van competitie is.

Het inschrijfgeld voor deelname aan de 26e MMG bedraagt € 130,00 per equipe.

Het inschrijfgeld voor deelname aan de MMG Recreatierit bedraagt € 100,00 per equipe.

Wil je gezellig na de prijsuitreiking gebruik maken van het buffet diner dan zijn de kosten daarvoor € 50,00 per equipe. Je keuze kun je op het inschrijfformulier kenbaar maken wanneer je een klasse kiest.

Buiten het extra diner krijgen alle inschrijvingen professioneel uitgezette routes, routeboeken en rallyborden, koffie of thee met een versnapering en een smakelijke lunch tussen de middag.

Deelname staat alleen open voor modellen van het merk Triumph. De deelnamekosten zijn afhankelijk van of je wel of niet kiest voor deelname aan het diner na afloop. Het totaalbedrag is direct na het afronden van het formulier online te betalen via iDeal.

Inschrijven MMG

Deelnemers MMG

Heb je vragen over bovenstaande, schroom dan niet, maar mail gerust naar gmm.[antispam].@trclub.nl

Wij hebben er zin in en kijken uit naar een ouderwetse happening met veel TR’s aan de start.

Peter Meiboom, Ed Engwirda, Willem van de Mast  

mmg-2024-rallybord

Herberg De Pot, Potdijk 9 te Markelo

 
 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.