Inschrijving Meet & Greet is open!

Geplaatst op 04-03-2024  -  Categorie: Nieuws TRCH

header-2002

De inschrijving voor de Meet & Greet op 22 en 23 juni 2024 in de Holthurnsche Hof in Berg en Dal staat vanaf 4 maart open.

Schrijf je snel in voor dit geweldige evenement in de schitterende omgeving van Berg en Dal. De regio Gelderland is bezig om de puntjes op de i te zetten om jullie een volle en spannende meeting te bieden.

Er zijn verschillende arrangementen. Via het inschrijfformulier kun je aangeven wat het beste bij jou past. Wacht niet te lang met inschrijven want er is een maximum aan het aantal kamers dat beschikbaar is. Kijk voor verdere informatie zoals het programma op de speciale Meet & Greet pagina.

Wij hebben er zin in om jullie aan de voet van de Zeven Heuvelen te mogen ontvangen en kijken uit naar jullie komst.

Namens het regioteam Gelderland – Jos Diekhorst en Ton Cornelissen

Meet & Greet pagina


 

Contact de TR Club

De TR Club is via de volgende adressen bereikbaar:

 
trch-logo 2

TRCH Nieuwsbrief

Als clublid ontvang je automatisch onze Nieuwsbrief en daar hoef je niet voor in te schrijven. Wil je de Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je met een klik onderaan de Nieuwsbrief je afmelden.

Ontvang je geen TRCH nieuwsbrief dan is waarschijnlijk jouw e-mailadres niet bij ons bekend. Tevens is het dan ook niet mogelijk om in te loggen op de site. In de Nieuwsbrief melden we de laatste belangrijke club berichten en aankondigingen van komende evenementen. Zo blijf je altijd snel op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de club.